Založ si blog

Ekonomika mala zasa taký dobrý rok, že balíčky Fico vôbec nepotreboval

V predvolebnom roku sa zvyknú aj zodpovedné vlády zblázniť a míňajú na predvolebné gestá, čo to dá. Robert Fico si je istý, že premiérom bude opäť on. Možno aj preto míňal na predvolebnú kampaň zo štátneho na stredoeurópske pomery len zanedbateľné peniaze.

Tváril sa však pritom ako najväčší grant, politická opozícia mu naletela a výsledok tak napokon bude podľa predstáv Smeru.

Do parlamentných volieb pôjde aj vďaka takzvaným sociálnym balíčkom s aurou nekonečnej štedrosti. A ak na jar naozaj zostaví novú vládu, nájde kasu v použiteľnom stave.

Podľa Kaliňáka sa dá migrácia zastaviť veľmi jednoducho: »TOTO« je jeho riešenie

29.12.2015

Migrácia sa dá podľa ministra vnútra Roberta Kaliňáka zastaviť veľmi jednoducho, a to nevpúšťaním utečencov na územie Európskej únie. Ako ďalej povedal, dobrým príkladom je práve Slovensko, ale aj Maďarsko. No za najlepší príklad považuje Španielsko, ktorého situácia bola približne pred tromi rokmi veľmi podobná tej dnešnej v Grécku.

Matovič priznal, v čom vidí pokles preferencií hnutia OĽaNO a NOVA

29.12.2015

Pokles preferencií hnutia OĽaNO Igora Matoviča po spojení s hnutím NOVA Daniela Lipšica je spôsobený tým, že obaja lídri málo komunikovali, že voliči NOVA sa nemusia báť Matoviča a voliči OĽaNO Lipšica. V bilančnom rozhovore to priznal Matovič s tým, že sa voličom nesnažili vysvetliť dôvod spojenia.

Parlamentné voľby

28.12.2015

Čomu dáme prednosť? Sylným rečiam ktoré majú všedci zástupcovia politických strán a slubujú rôzne veci z ktorých splnia Len polovicu. Alebo si vyberieme spravnu stranu ktorá je pre Slovensko najlepšia a dokáže nám zlepšiť život. Ale ako si vybrať keď toto slubujú všedky strany.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo najmenej 22 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 12105x
Priemerná čítanosť článkov: 2018x

Autor blogu

Kategórie

Archív